Over ons

Welkom op Jong Achterhoek, dé online community voor jongeren uit de Achterhoek!

Wij zijn een groep enthousiaste jongeren die samenwerken om een platform te creëren waar jongeren uit de Achterhoek zich thuis voelen. We willen jongeren met elkaar verbinden en hen de kans geven om hun stem te laten horen in onze regio.

Ons doel is om jongeren uit de Achterhoek te inspireren, te informeren en te vermaken. We bieden een plek waar jongeren terecht kunnen voor informatie over activiteiten, evenementen, cultuur, muziek, sport en nog veel meer.

We hebben ook een actieve social media aanwezigheid, waar we regelmatig interessante en grappige berichten delen. Op onze Instagram- en Facebook-pagina’s kun je bijvoorbeeld terecht voor foto’s en video’s van evenementen, inspirerende verhalen van jonge ondernemers uit de Achterhoek en natuurlijk de laatste nieuwtjes over alles wat er speelt in onze regio.

Jong Achterhoek is er voor jongeren door jongeren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en initiatieven, dus als je wilt meedoen, neem dan vooral contact met ons op!

Of je nu geboren en getogen bent in de Achterhoek of hier bent komen wonen voor studie of werk, we hopen dat Jong Achterhoek je kan helpen om je thuis te voelen in deze prachtige regio.